Vreau ofertă
0754 021 111
Prețuri de la 4.400 lei/lună (servicii integrate all-inclusive)
Cere ofertă

Camine de batrani Bucuresti

Seniorii dragi din viața ta nu mai au energia necesară pentru a se ocupa de rutina zilnică? Sau poate o problemă de sănătate a condus la nevoia de îngrijiri medicale constante. Indiferent de situație, dacă vrei să asiguri cele mai bune condiții pentru o bătrânețe liniștită vârstnicilor din familia ta, nu ezita să optezi pentru un cămin de bătrâni în București cu servicii premium precum Affinity Life Care. 

Cum alegi cel mai bun cămin de bătrâni în București?

Fie că seniorul care are nevoie de asistență suplimentară este independent, semi-dependent sau imobilizat la pat, este important să ai opțiunea de a alege un pachet personalizat care ține cont de fiecare nevoie în parte. Gama de servicii asigurate de acest azil de bătrâni din sectorul 1 al capitalei include în primul rând asistență medicală de specialitate și opțiuni de recuperare medicală sub îndrumarea unor kinetoterapeuți și fizioterapeuți cu experiență. În plus, se asigură preluarea tuturor activităților care țin de rutina zilnică, o dietă personalizată și planificarea de activități sociale responsabile pentru o stimulare cognitivă adecvată. 

Dacă alegi acest cămin de bătrâni din sectorul 1 care își propune să fie ca o doua casă pentru fiecare rezident, vei putea opta pentru camere single sau cu 2, 3 sau 4 paturi care rivalizează condițiile oferite de un hotel de 5 stele. Poți programa inclusiv o vizionare pentru a face cele mai bune alegeri pentru vârstnicii din viața ta. Nu ezita să ne contactezi telefonic pentru a afla mai multe detalii despre pachetele disponibile la cele patru cămine pentru bătrâni din București care îți stau la dispoziție. 

 

X
Solicită o ofertă