Vreau ofertă
0754 021 111
Prețuri de la 2.500 RON/lună
Cere ofertă

Cel mai bun cămin de bătrâni din București

Camin de batrani Bucuresti » Alegerea unui cămin de bătrâni potrivit » Cel mai bun cămin de bătrâni din București
10 iunie 2021

Fotografia de mai sus nu a fost făcută într-un hotel de lux, de 4 sau 5 stele, ci într-unul dintre cele mai bune cămine de bătrâni din București, Affinity Domenii Plaza

Misiunea noastră este să le oferim seniorilor șansa la o bătrânețe demnă, sigură și liniștită, indiferent de afecțiunile cu care se confruntă.

Astfel, oricare dintre cele patru cămine de bătrâni private Affinity poate deveni noul acasă pentru părintele sau bunicul tău. În oricare dintre acestea, el va beneficia de servicii de lux pentru bătrâni, de servicii medicale adaptate afecțiunii sale și, esențial, de toată atenția și empatia personalului nostru. 

Concret, care sunt calitățile care ne recomandă drept cel mai bun cămin de bătrâni din București? De ce merită să îl cazezi pe părintele sau bunicul tău într-unul dintre azilurile de bătrâni Affinity? Și cum reușește o casă de bătrâni Affinity să devină, la scurt timp de la cazarea fiecărui senior, în noul acasă pentru el? Cum se desfășoară o zi din viața unui vârstnic care locuiește într-un cămin privat premium? 

Dacă vrei să afli toate aceste răspunsuri, rămâi alături de noi. În rândurile următoare îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre serviciile din căminele de bătrâni Affinity, cele mai bune din Capitală. 

Avantajele oferite de un cămin de bătrâni

Căminele de bătrâni Affinity acoperă o paletă largă de servicii: servicii de îngrijire specială pentru vârstnicii cu deficiențe de memorie și complicații ale bolilor grave, precum demența, servicii de îngrijire a vârstnicilor semiindependenți, precum și servicii de îngrijire a vârstnicilor în perioade de recuperare

Acest lucru înseamnă că fiecare pacient beneficiază de îngrijirea medicală adaptată afecțiunii sale, de un plan alimentar și de mișcare fizică personalizat. În plus, poate lua parte la activități care, pe de-o parte, îl ajută să simtă că face parte dintr-o comunitate; pe de altă parte, încetinesc evoluția anumitor afecțiuni (Alzheimerul, de pildă). 

Prin urmare, căminele noastre au o abordare holistică, fiecare dintre ele fiind un mediu favorabil pentru tratarea celor mai comune afecțiuni ale bătrâneții, dar și pentru prevenirea acestora. 

Găzduim inclusiv persoane vârstnice independente, care nu se confruntă cu nicio boală gravă, dar care, odată cu pensionarea, resimt acut nevoia de a avea o viață socială, de a aparține unei comunități și de a nu duce grija unor sarcini cotidiene istovitoare, printre care îngrijirea curții, spălatul rufelor, mersul la cumpărături etc. 

Astfel, există numeroase motive pentru care bătrânilor le-ar fi mai bine să locuiască într-un cămin privat. De fapt, aceasta se poate dovedi cea mai bună soluție în cazul pacienților cu boli grave, așa cum este demența, deoarece ei au nevoie, dintr-un anumit punct, de supraveghere și ajutor permanente. 

motive pentru care bătrânilor le-ar fi mai bine să locuiască într-un cămin privat

Ce trebuie să ofere cel mai bun cămin de bătrâni

Servicii medicale de top

Noi, cei din echipa Affinity Life Care, oferim fiecărui senior îngrijirea medicală de care are nevoie, în funcție de afecțiunea cu care se confruntă – precum demență, diabet, AVC, Parkinson – sau în funcție de tulburarea psiho-emoțională care și-a pus amprenta asupra vieții de zi cu zi (cea mai frecvent întâlnită fiind depresia). 

În căminele Affinity, pacienții sunt consultați zilnic, iar tratamentul medical recomandat de medici este întotdeauna respectat și atent monitorizat. Echipa noastră este alcătuită din medici generaliști, medici specialiști colaboratori (psihiatri, ortopezi, cardiologi, neurologi), psihologi – toți cu o vastă experiență în domeniu și foarte atenți la nevoile fiecărui pacient. 

Ședințe de recuperare medicală, asistate de fiziokinetoterapeuți

Mișcarea regulată, adaptată la nevoile și posibilitățile fiecărui senior, este o etapă esențială din numeroase planuri de tratament. De asemenea, ea este un factor care contribuie la prevenirea anumitor afecțiuni. 

De aceea, fiecare pacient beneficiază de un program personalizat de întreținere medicală, care cuprinde ședințe de fizioterapie, kinetoterapie și, acolo unde este nevoie, masaj. 

În plus, căminul Affinity Domenii Plaza este dotat cu un centru SPA de ultimă generație, ce cuprinde și o piscină unde se pot desfășura sesiuni de gimnastică acvatică. 

Condiții de cazare premium

Condițiile de cazare din căminele noastre se ridică la standardele hotelurilor de 4 și 5 stele. Astfel, camerele sunt spațioase, cu 1-4 paturi, modern dotate, iar lenjeriile de pat și prosoapele sunt schimbate ori de câte ori este nevoie. Curățenia în cameră se efectuează zilnic sau ori de câte ori este necesar.

În plus, căminele sunt prevăzute cu spații interioare și exterioare de relaxare (foișoare, terase), care creează o atmosferă primitoare, dar și cu lifturi moderne.

Aceste condiții premium de cazare, precum și altele, despre care poți afla mai multe de aici, îi ajută pe seniori să se integreze ușor și rapid în noul mediu, care devine astfel noul acasă

Amplasarea căminului într-o zonă ușor accesibilă

Cu siguranță îți vei dori să-ți vizitezi părintele sau bunicul ori de câte ori vei simți nevoia. Am ținut cont de această nevoie esențială a apropiaților seniorilor cazați în căminele Affinity. 

Astfel, toate cele trei case de bătrâni Affinity sunt amplasate într-una dintre cele mai sigure și frumoase zone ale Bucureștiului: zona de nord, unde poți ajunge ușor fie cu mașina personală, fie cu mijloacele de transport în comun. 

De pildă, stația de metrou Aviatorilor este la aproximativ 20 de minute distanță de mers pe jos de căminul Affinity Domenii Plaza și la aproximativ 30 de minute distanță de mers pe jos de căminul Affinity Triumf Residence. 

Vezi pe hartă Affinity Domenii Plaza, Affinity Triumf Residence, Affinity Polizu Residence sau cel mai nou cămin Affinity – Affinity Park Residence, aflat la doar 15 minute de mers pe jos de stația de metrou Aviatorilor.

cel mai nou cămin Affinity

Activități diversificate puse la dispoziția vârstnicilor

În funcție de preferințe și de necesități, fiecare senior ia parte la tot felul de activități de relaxare și socializare (de la jocuri de societate, până la plimbări în aer liber), care îi creează sentimentul de apartenență la comunitate și îl ajută să aibă o stare psiho-emoțională pozitivă.

În plus, specialiștii noștri recomandă activități de stimulare cognitivă, menite să antreneze memoria, atenția, concentrarea, funcții ce au de suferit din cauza anumitor afecțiuni (în special din cauza demenței). Deși demența este o boală incurabilă, astfel de activități contribuie la încetinirea evoluției sale.

Pachet personalizat pentru fiecare senior

Credem că fiecare senior merită să beneficieze de un plan de îngrijire personalizat, care să cuprindă inclusiv recomandări alimentare speciale de la nutriționiștii noștri, adaptate nevoilor vârstnicului. 

Pentru a afla costul unui pachet personalizat de cazare și îngrijire pentru părintele sau bunicul tău, te invităm să accesezi pagina Tarife.

Cămin de bătrâni cu servicii premium vs. cămin de bătrâni clasic 

Parcurgând articolul până aici, cu siguranță ai sesizat și tu diferențele esențiale dintre un cămin de bătrâni de stat și un cămin Affinity, care oferă servicii premium. 

Deși bătrânii care suferă de anumite boli fizice pot beneficia de cazare gratuită în căminele de stat, este important să știi că multe dintre acestea nu au mai fost modernizate de mulți ani, iar condițiile generale au o calitate mai slabă decât cele din căminele private moderne. 

Așadar, deși cazarea și îngrijirea părintelui sau bunicului tău într-unul dintre căminele noastre vor presupune anumite costuri, vei avea garanția că acesta se va simți aici acasă și că va beneficia de cele mai bune condiții de îngrijire medicală.

Alături de noi, îi oferi uneia dintre cele mai importante persoane din viața ta șansa la bătrânețea sigură, demnă și liniștită pe care o merită. 

șansa la bătrânețea sigură, demnă și liniștită
X
Solicită o ofertă