Vreau ofertă
0754 021 111

Serviciile Noastre – Căminul de bătrâni Affinity Life Care

Camin de batrani Bucuresti » Serviciile Noastre – Căminul de bătrâni Affinity Life Care

Memory care

Îngrijire specială pentru vârstnici cu deficiențe de memorie și complicații ale bolilor grave

Opțiunea pe care o oferim la Affinity Life Care, de îngrijire persoane vârstnice cu mod de viață semi-independent, presupune că veți lăsa personalul calificat să se ocupe de medicația, tratamentele, îngrijirea personală, deplasarea, curățenia, spălarea vaselor, a rufelor și de alte activități ce îngreunează viața bătrânilor.

În felul acesta, seniorii vor putea înlocui grija activităților zilnice de rutină cu ocupații ușoare, plăcute, sau cu socializarea cu alți rezidenți. În măsura posibilităților, rezidenții pot opta să se implice în oricare dintre activitățile centrului.

Assisted living

Îngrijire persoane vârstnice semi-independente (care necesită asistență)

În această etapă, siguranța este esențială. Cu toate că vârstnicii semi-independenți se pot ocupa în continuare de majoritatea activităților zilnice, este necesar ajutorul persoanelor calificate care știu cum trebuie să aibă grijă de cineva care are nevoie de îngrijiri medicale personalizate sau de asistență cu îmbrăcatul, spălatul, curățenia ori mâncatul.

Aceasta nu înseamnă că rezidenții nu se vor bucura în continuare de o viață liniștită și de o stare de spirit optimistă. Din contră.

Skilled Nursing

Îngrijire vârstnici în perioade de recuperare

Unele afecțiuni pot fi suficient de grave încât să necesite perioade de recuperare, convalescență sau îngrijiri permanente. 

Activitățile și dotările centrului nostru au fost gândite considerând în mod special aceste nevoi. Dorința noastră a fost să putem oferi servicii medicale impecabile pentru perioade de recuperare scurte sau medii (recuperare după intervenții chirurgicale, accidente cardiovasculare, infarct etc.), dar și pentru vârstnici care au nevoie de îngrijiri permanente (boli grave, membre amputate, paralizii în urma unor afecțiuni etc.). 

Independent living

Îngrijire persoane vârstnice independente

La Affinity Life Care avem grijă ca fiecare rezident să se simtă bine, să i se acorde atenția de care are nevoie și să-și ocupe timpul liber într-un mod cât mai plăcut și creativ. Punem la dispoziția rezidenților noștri cărți și chiar un pian, pentru seratele muzicale, organizăm discuții libere pe diferite teme, ateliere de pictură și desen sau de grădinărit.

Ingrijiri paliative pentru batrani in Bucuresti

Îngrijirea paliativă este esențială pentru persoanele aflate în ultimele stadii ale unei boli grave. Spre sfârșitul vieții, bolnavii au simptome greu de suportat, care necesită îngrijire permanentă din partea unui personal cu experiență în acest domeniu. Prin serviciile de specialitate oferite la o clinică paliativă, rezidenții cu boli incurabile vor primi suport pentru ameliorarea unor simptome grave, precum durerea, anorexia, problemele de tranzit intestinal, tulburările psihice.

Servicii medicale de geriatrie

Servicii medicale de geriatrie oferite în căminele pentru bătrâni Affinity

Geriatria reprezintă o ramură a medicinei care are ca scop îngrijirea persoanelor în vârstă, acordând servicii medicale atât pentru bolile cronice sau acute ale bătrânilor, cât și pentru a preveni anumite probleme de sănătate sau complicații ale acestora.

X
Solicită o ofertă