Vreau ofertă
0754 021 111
Prețuri de la 3.500 lei/lună (servicii integrate all-inclusive)
Cere ofertă

Alege informat

Camin de batrani » Alege informat

Alegerea celui mai bun cămin

Care este procesul alegerii celui mai bun cămin pentru vârstnici? Probabil ai o listă foarte lungă de întrebări în această privință, dar nu uita că suntem aici ca să ajutăm! În funcție de starea de sănătate, puteți alege și beneficia de pe urma serviciilor noastre specializate care includ, printre altele, îngrijire medicală cu cazare pe termen scurt și îngrijire medicală cu cazare pe termen lung. Oferim servicii de assisted living, activități recreative și un loc ce poate deveni o nouă casă – cu servicii medicale de calitate incluse! 

Detalii

Plan financiar

Odată cu luarea deciziei și alegerea celui mai bun tip de serviciu, următorul punct asupra căruia ar trebui să îți îndrepți atenția este cel financiar. Și aici vom veni în ajutor! Vom stabili împreună costurile lunare în urma unei discuții și analize realizate alături de medicii noștri. Vei descoperi că avem o ofertă ce include pachete personalizate conform condițiilor de cazare alese și în concordanță cu starea de sănătate a rezidentului. În urma vizionării și luând în calcul dorințele și nevoile viitorului rezident, vă vom putea face o ofertă personalizată pentru internare. 

Detalii

Discuții importante 

Vine un moment în care, oricât de mult și-ar dori să rămână alături de familie, vârstnicii cu nevoi speciale vor avea nevoie de ajutor specializat. În cazul în care părinții sau bunicii au nevoie de îngrijire permanentă, cea mai bună soluție va fi internarea lor într-un centru specializat. În cazurile cele mai fericite, și vârstnicul și aparținătorul sunt de acord cu acest pas, dar aceast lucru nu se întâmplă întotdeauna. De aceea, putem veni în ajutor și cu sugestii în ceea ce privește abordarea acestui subiect delicat și felul în care ar trebui să decurgă aceste discuții. 

Detalii

Planul mutării

S-ar putea ca această mutare să pară dificilă la început, deoarece vârstnicul nu a mai fost departe de casă pentru atât de mult timp sau își face griji în legătură cu posibilitatea acomodării la noul mod de viață. Noi recomandăm să puneți la cale un plan de activități care să îl mențină ocupat/ă pe parcursul mutării. Crearea unui astfel de plan va ușura tranziția și va fi util pentru toată lumea pentru a vă asigura că toate punctele cheie importante au fost acoperite. Suntem siguri că vârstnicul va descoperi o comunitate din care îi va face plăcere să facă parte, iar stabilirea unui plan va face ca această acomodare să decurgă mult mai lin! 

Sănătate și Wellness

Pentru că sănătatea rezidenților este cel mai important lucru pentru noi, vă punem la dispoziție următoarele servicii medicale care să garanteze o ședere excelentă: consultații zilnice întreprinse de către medici primari și consultații săptămânale întreprinse de medici specialiști. De asemenea, asigurăm activități recreative care să faciliteze socializarea, legarea de noi prietenii și o companie plăcute. Toate acestea – și multe altele – sunt disponibile în funcție de nevoile și dorințele rezidenților! 

X
Solicită o ofertă