0754 021 111
Image
Image

Servicii camin de batrani

Situat chiar în centrul capitalei, aproape de Arcul de Triumf, căminul de bătrâni Affinity Life Care oferă cele mai bune condiții de cazare, în camere cu 1-4 paturi și facilități premium (camere spațioase și luminoase, aer condiționat, baie proprie, televizor, lift interior, curte interioară, bibliotecă, sală de mese), astfel încât rezidenții noștri să se bucure în continuare de tot confortul pe care îl aveau acasă.

Image

Respect. Afinitate. Grijă față de oameni. Acestea sunt valorile în care credem!

Dispunem de aparatură medicală de specialitate și de personal calificat, care poate îngriji în cele mai bune condiții chiar și pacienți aflați în stare gravă (paralizați, cu Parkinson, Alzheimer sau alte forme de demență). Îi ajutăm pe rezidenții care ajung la noi să-și recâștige independența și demnitatea, oferindu-le siguranță și îngrijirea de care au nevoie, cu multă blândețe și răbdare.

Tarifele noastre nu sunt standard, ele variază în funcție de necesitățile rezidentului și de serviciile pe care le vom oferi. Prin urmare, pentru a primi o ofertă personalizată, vă invităm să luați legătura cu noi!

Cazare de lux și servicii medicale premium

Oferim rezidenților noștri servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate și programe personalizate de recuperare medicală atent monitorizate, care includ:

Kinetoterapie

Dietă personalizată

(stabilită la recomandările medicului nutriționist)

Fizioterapie

Colaborare cu alte centre de recuperare geriatrică

Masaj

Colaborare cu medici specialiști

Image
Image

Beneficii pentru rezidenții Affinity Life Care

Indiferent de perioada pe care o vor petrece la centrul nostru, rezidenții vor beneficia de:

 • Personal disponibil non-stop (asistente, infirmiere, kinetoterapeuți)
 • Medic primar generalist prezent zilnic pentru consultații
 • Consultații oferite de medici specialiști colaboratori (psihiatru, psiholog, ortoped, cardiolog, geriatru)
 • Recoltare de probe pentru analize medicale
 • Administrarea zilnică a tratamentului recomandat conform schemei și monitorizarea parametrilor fiziologici
 • Fișă medicală actualizată constant
 • Mâncare proaspătă, preparată în bucătăria noastră (persoanele care nu se pot deplasa vor primi mâncarea la pat sau prin sonde speciale, în cazul în care nu se pot alimenta natural)
 • Lenjerie de pat și prosoape schimbate ori de câte ori este nevoie
 • Curățenie în cameră (zilnic sau de câte ori este nevoie)
 • Ajutor pentru igienă corporală (zilnic sau de câte ori este nevoie), inclusiv tratarea plăgilor și escarelor
 • Comunicare cu familia (vizită sau telefonic)
 • Terapie ocupațională prin activități recreative și de stimulare cognitivă (jocuri, plimbări, muzică, desen etc. – în funcție de necesități și de preferințele rezidentului).

Pachete de servicii oferite în cadrul azilului de bătrâni Affinity Life Care

Îngrijire medicală cu cazare pe termen scurt

Pentru bătrânii care au nevoie de ajutor pentru recuperare după un accident vascular cerebral, infarct sau în urma unei operații, asigurăm cazare și îngrijire medicală pe termen scurt. În această perioadă, ei vor beneficia de toate serviciile disponibile în centrul nostru, de la consultații medicale și asigurarea igienei corporale până la activități recreative și de terapie ocupațională. Totodată, ei vor avea un program personalizat de recuperare medicală, care va include zilnic ședințe de fizioterapie, kinetoterapie și masaj.

Alimentația corectă este esențială în perioada de recuperare, de aceea rezidenții cazați la noi vor primi o dietă personalizată, concepută de un medic nutriționist. Persoanele care nu se pot hrăni singure vor primi la pat mâncarea, iar starea lor va fi monitorizată zilnic prin întocmirea unei fișe medicale, care va menționa atât tratamentul medicamentos urmat, cât și dieta și programul de recuperare efectuat.

Serviciile de cazare pe termen scurt se adresează și bătrânilor care rămân atunci când rudele lor pleacă în vacanță. Pentru ei, căminul Affinity Life Care va fi un loc unde se vor simți ca acasă în această perioadă, unde vor putea să socializeze, să își facă noi prieteni și să primească toată îngrijirea de care au nevoie până când familia lor se va întoarce.

Spre deosebire de alte azile de bătrâni, noi primim pe termen scurt și persoane care vor să vadă cum se simt la noi, care sunt condițiile și serviciile pe care le oferim, înainte de a decide o internare pe termen lung.

Contactează-ne!

Îngrijire medicală cu cazare pe termen lung

Pentru bătrânii care au probleme grave de sănătate sau care nu mai pot fi îngrijiți acasă, oferim servicii de cazare pe termen lung. Rezidenții internați la noi vor fi supravegheați și monitorizați permanent, vor primi tratamentul medical recomandat de medic și vor beneficia de dietă personalizată și de programe individualizate de recuperare medicală.

Datorită personalului nostru calificat și aparaturii medicale performante de care dispunem, putem îngriji în cele mai bune condiții, cu blândețe și profesionalism, inclusiv pacienți aflați în stare gravă:

 • Imobilizați în scaun cu rotile
 • Paralizați la pat
 • Care suferă de Parkinson
 • Epileptici
 • Cu afecțiuni cardiovasculare grave
 • Care suferă de complicații ale diabetului
 • Diagnosticați cu Alzheimer sau alte forme de demență.

Conceptul nostru de „assisted living” pune rezidentul pe primul plan, astfel încât el va beneficia de următoarele servicii:

 • Supraveghere permanentă și ajutor la deplasare
 • Monitorizarea zilnică a parametrilor fiziologici
 • Asigurarea igienei corporale
 • Ajutor la hrănire
 • Dietă personalizată (adaptată inclusiv pentru pacienții care trebuie hrăniți prin sondă gastrică)
 • Administrarea tratamentului zilnic stabilit de medic
 • Consultație zilnică asigurată de un medic primar generalist cu o experiență de peste 35 de ani
 • Consultații asigurate de medici specialiști colaboratori, la fiecare 2-3 zile (psihiatru, psiholog, ortoped, cardiolog, geriatru, neurolog)
 • Recoltare de probe pentru analize medicale
 • Ședințe de masaj, kinetoterapie, fizioterapie
 • Însoțire la spital, pentru internare sau investigații medicale suplimentare: rezidentul va fi transportat la spital (dacă este necesar), iar starea lui va fi atent monitorizată de un membru al personalului nostru, care va menține constant legătura cu echipa medicală din spital.
Contactează-ne!

Cazare pe termen lung pentru bătrânii singuri

Pentru bătrânii care pot duce încă un stil de viață activ, independent, dar care nu vor să locuiască singuri, oferim servicii de cazare în centrul nostru și numeroase activități organizate la care pot să participe. Pensionarii cazați la noi vor avea ocazia să socializeze, să își facă prieteni și să ia parte la activități recreative și de stimulare cognitivă. Astfel, ei pot să participe în fiecare zi la jocuri de șah, de cărți sau table, pot urmări la televizor programele preferate, se pot plimba prin curte, iar dacă starea de sănătate le permite, pot să meargă inclusiv în excursii organizate de noi.

La căminul de bătrâni Affinity Life Care avem grijă ca fiecare rezident să se simtă bine, să i se acorde atenția de care are nevoie și să-și ocupe timpul liber într-un mod cât mai plăcut și creativ. Punem la dispoziția rezidenților noștri cărți și chiar un pian, pentru seratele muzicale, organizăm discuții libere pe diferite teme, ateliere de pictură și desen sau de grădinărit.

Toate aceste activități sunt concepute astfel încât rezidenții noștri să comunice cât mai mult între ei, deoarece lipsa de comunicare este factorul decisiv în degradarea stării de sănătate a bătrânilor. Din păcate, acest aspect este deseori neglijat în familie, pentru că vârstnicii ajung pe ultimul loc din punct de vedere al priorităților, rudele mai tinere fiind ocupate în special cu creșterea copiilor și cu serviciul.

Contactează-ne!