Vreau ofertă
0754 021 111
Prețuri de la 4.400 lei/lună (servicii integrate all-inclusive)
Cere ofertă

Silvia Dumitrescu la Affinity Polizu Residence – eveniment Craciun

Camin de batrani » Evenimente » Silvia Dumitrescu la Affinity Polizu Residence – eveniment Craciun
28 februarie 2024

Ne bucuram si este o onoare deosebita ca am putut avea-o alaturi de noi la evenimentul de Craciun – Affinity Polizu Residence pe marea artista Silvia Dumitrescu

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai renumite artiste din Romania A urmat cursurile Școlii Populare de Artă din București, la clasa regretatei Mihaela Runceanu, și s-a lansat la Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia ’85 unde a obținut Premiul I la secțiunea „Interpretare”.

S-a impus în muzica românească cu piesele scrise de Adrian EnescuDoru CăplescuMarius ȚeicuFlorin OchescuVirgil PopescuDani ConstantinCătălin TârcoleaGeorge GrigoriuDumitru LupuGheorghe E. Marian, s.a. Piese precum „Nu-mi pare rău” (1985, Marius Țeicu), „Cred în tine” (1988Adrian Enescu), „Noi am ales” (1988Adrian Enescu), „Miracol infinit”(1989, Doru Căplescu) , „Dansul” (1989, Doru Căplescu), „Lumea mea” (1995, Florin Ochescu) sunt doar câteva dintre succesele care au făcut-o un nume de referință în muzica pop românească.

În 1995 a obținut la Festivalul „Cerbul de Aur”, Premiul I la Secțiunea „Videoclip” și Premiul III la Secțiunea „Discografie”.

Începând cu anul 2004, în urma absolvirii unui an de studiu la secțiunea „Jazz” din cadrul Conservatorului Ciprian Porumbescu din București, la clasa profesorului Mircea Tiberian, Silvia Dumitrescu se dedică acestui gen muzical. Împreună cu soțul său, muzicianul Florin Ochescu, a abordat și genul blues, alăturându-se trupei acestuia, cu care susține în mod frecvent concerte.

X
Solicită o ofertă