Vreau ofertă
0754 021 111
Prețuri de la 3.500 lei/lună (servicii integrate all-inclusive)
Cere ofertă

Costul lunar pentru îngrijirea într-un azil de bătrâni – 6 factori de care depinde acesta

Camin de batrani » Informatii utile » Costul lunar pentru îngrijirea într-un azil de bătrâni – 6 factori de care depinde acesta
23 septembrie 2022

Costurile lunare pentru cazarea într-un azil de bătrâni privat variază în funcție de serviciile de care ai nevoie. Dacă părinții sunt bunicii tăi sunt încă independenți și au nevoie de un spațiu sigur și prietenos în care să își trăiască bătrânețea fără griji, vei putea opta pentru un pachet de servicii specializate în acest sens.

În schimb, în funcție de afecțiunile de care suferă seniorii dragi din viața ta, cât și bazat pe numărul lor, la Affinity Life Care vei putea solicita o ofertă personalizată, care să includă servicii medicale de cea mai înaltă calitate, alimentație deosebită și alte servicii suplimentare. Află din articolul nostru care sunt factorii care influențează costul lunar pentru îngrijirea vârstnicilor într-un azil.

Ce factori influențează prețul îngrijirii într-un cămin de bătrâni

Dotări

Affinity Life Care este un cămin de bătrâni de lux din București, care oferă condiții premium de cazare tuturor rezidenților. Pentru a verifica acest lucru, ne poți face o vizită la una dintre locațiile noastre din centrul capitalei și să analizezi aspectele care te interesează.

Cu siguranță sănătatea și starea generală de bine a rezidenților noștri este mereu pe primul loc, însă știm la fel de bine că și aspectul locului de trai joacă un rol important din punct de vedere psihologic. La noi vei găsi camere single, de 2,3 sau 4 persoane cu baie privată, camere comune pentru petrecerea timpului liber și multe alte facilități esențiale.

Servicii

În funcție de serviciile de care părinții sau bunicii tăi au nevoie, putem stabili împreună pachetul potrivit pentru cazarea acestora. Medicii noștri vor putea oferi îndrumări din acest punct de vedere, astfel încât toate nevoile vârstnicilor să fie îndeplinite.

De exemplu, dacă vârstnicul se află în perioada de recuperare după o intervenție chirurgicală, acesta va fi ținut sub supraveghere constantă, va beneficia de ajutor în deplasare și în realizarea igienei personale etc. Printre serviciile oferite de Affinity Life Care se enumeră și terapiile alternative precum kinetoterapia, gimnastica acvatică, terapia ocupațională și multe altele.

Multe dintre bolile frecvente ale bătrâneții pot fi ținute în frâu printr-un stil de viață activ, ce are la bază stimularea cognitivă și exercițiile fizice. La recomandarea medicilor, rezidenții noștri se pot bucura de momente de relaxare, vitale pentru starea lor de bine.

Servicii suplimentare

Serviciile de îngrijire paliativă, geriatrie sau crearea unui meniu personalizat pot fi de asemenea incluse în pachetul pentru care optezi. Din serviciile suplimentare face parte și îngrijirea persoanelor cu deficiențe de memorie și complicații ale bolilor grave.

De asemenea, în cazul în care este nevoie de investigații suplimentare în cadrul unui spital, personalul Affinity Life Care va însoți vârstnicii și se va asigura de bunăstarea lor. Serviciile de consiliere psihologică, psihiatrică sau medicină dentară pot fi accesate prin intermediul colaborării dintre echipa noastră și medici specialiști din toate domeniile.

camera doua paturi simple
camera pat dublu
sala de mese
sala de mese  aranjate

Localizare

În prezent, îți punem la dispoziție patru locații diferite din București în care poți caza seniorii dragi din familie.

  • Affinity Domenii Plaza se află pe strada Alexandru Constantinescu nr. 33, în apropierea Arcului de Triumf și a parcului Herestrău. Aici vei găsi un spa, cu servicii de fizio și kinetoterapie incluse, o piscină și sesiuni de gimnastică acvatică. Este locul ideal pentru relaxare și refacerea forțelor proprii.
  • La Affinity Triumf Residence, de pe strada Aviator Mircea Zorileanu nr. 23, vei observa un design elegant, aparatură medicală de bază, fiind un spațiu dedicat vârstnicilor care își doresc să socializeze sau care suferă de probleme de memorie.
  • La Affinity Polizu Residence, de pe strada Gheorghe Polizu nr. 4, se află spații special dedicate controalelor medicale, cabinete de masaj și fizio sau kinetoterapie, precum și toate condițiile premium de cazare regăsite și în celelalte locații ale noastre. Paturi speciale, camere spațioase, dotate cu aer condiționat, dar și grupuri sanitare adaptate în fiecare cameră. Ceea ce diferențiază această locație de celelalte este existența unui cinema și a serviciilor de manichiură, pedichiură și coafor regăsite aici.
  • Affinity Park Residence se află pe bulevardul Mareșal Averescu nr. 32-34, completând facilitățile oferite de către fostul hotel Euro Hotels Triumf cu toate dotările necesare îngrijirii vârstnicilor. Și aici deplasarea se poate realiza cu ajutorul lifturilor interioare, locația beneficiind și de o parcare subterană pentru vizitatori.

În funcție de beneficiile incluse, prețurile pentru un azil de bătrâni din București diferă.

Alimentație

Alimentația este un aspect important al vieții fiecăruia dintre noi, însă, în special în cazul unui vârstnic care suferă deja de anumite afecțiuni, este vital ca meniul său zilnic să fie bogat în nutrienți și vitamine naturale. În locațiile Affinity Life Care, mesele zilnice sunt preparate în interiorul incintei, cu ingrediente proaspete. Un medic nutriționist concepe aceste meniuri, astfel încât fiecare rezident să se bucure de aportul de care are nevoie.

Mai mult decât atât, meniurile pot fi personalizate în funcție de recomandările medicului specialist, iar fiecare rezident va fi supravegheat prin intermediul fișelor medicale în funcție de programul de recuperare pe care îl urmează. În cazul rezidenților care întâmpină probleme la deplasare sau nu se pot alimenta natural, mesele vor fi servite la pat sau, respectiv, prin intermediul sondelor speciale.

Numărul de membri

În locațiile Affinity Life Care camerele sunt spațioase, dotate cu aer condiționat și baie proprie, iar vârstnicii pot fi cazați singuri sau în camere de 2, 3 sau 4 persoane. Bazat pe numărul de membrii ai familiei pe care vrei să îi cazezi, cât și de organizarea pe camere, costul lunar pentru îngrijire poate să difere.

Având în vedere că există deja o cameră comună pentru diverse activități recreative de grup, mulți vârstnici ar putea prefera să nu își împartă camera cu alți rezidenți. În cazul celor care suferă de boli grave precum demența sau schizofrenia, aceștia s-ar putea chiar simți în nesiguranță dacă ar trebui să își împartă spațiul personal cu altcineva.

Discută, în măsura posibilităților, cu seniorii dragi din viața și analizează care este cea mai bună soluție pentru toată lumea.

Te așteptăm la Affinity Life Care, unde costurile lunare de îngrijire a vârstnicilor încep de la 2500 de lei. Cu toate acestea, vei putea primi o ofertă personalizată în urma analizei pe care o vom efectua împreună.

X
Solicită o ofertă